Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Tha Subhan Rabi El-A’la në ruku

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Ahadith-ul-Fitan uel-Hauadith (18)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/hadist%20fitan-20-08-1435-01.mp3

Pergatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e detyrueshme bërja Suxhud-us-Sehu (sexhden e harresës) në qoftë se ndodh që rastis të thuash ”Subhan Rabi El-A’la” në ruku?”

Përgjigje: ”Nëse ai thotë një frazë të ligjësuar në vendin e gabuar, është e rekomanduar që ai të bëjë Suxhud-us-Sehu. Kjo nuk është e detyrueshme. Është e rekomanduar për të që të bëjë Suxhudd-us-Sehu.”

Shpërndaje: