Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ther akika kur të mundësh

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligerata: Sherh Umdat-il-Fikh (8)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–14340429.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Para 1½ më lindi një djalë dhe nuk kisha mundësi që të theri dy qengja për të. A mund të theri tani?

Përgjigje: Koha nuk ka skaduar. Ther kur të mundësh. Koha e akikës nuk ka skaduar.

Shpërndaje: