“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Therja me elektroshok

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: Tuhfat-ul-Muxhib (35)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Në Amerikë ata e godasin shtazën me elektroshok para se ta therin atë, atëherë. A është e lejuar kjo?”

Përgjigje: ”Nëse ajo bie në mënyrë që ata të munden ta therin atë, kështu që – nëse do Allahu – kjo gjë është në rregull.”

Shpërndaje: