Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Thirrësi i cili e fsheh diturinë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (45) 

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%204%20-%202%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A konsiderohet thirrësi i cili nuk paralajmronë kundër idhujtarisë apo kundër thirrësave që thërrasin në devijim të jetë vetë një thirrës për në devijim për shkak se ai hesht?”

Përgjigje: “Jo, ai konsiderohet të jetë prej atyre që e fshehin diturinë. Ai i përket atyre që e fshehin diturinë.”

Shpërndaje: