“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Thirrësi në fe duhet të ketë njohuri lidhur me hadithet e dobëta

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Dha’if el-Adab ul-Mufred 6

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Është e obligueshme për çdo mysliman që dëshiron ti mësojnë njerëzit të ketë njohuri lidhur me hadithet e dobëta, të cilën sot shumica nuk e kanë.”

Shpërndaje: