Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Thuhet se në xhami është një varr

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (34)

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathulmajid-17-11-1436-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Është një xhami për të cilën thuhet se është një varr në të. Por, kjo nuk është konfirmuar. A lejohet falja e namazit në një xhami të tillë?”

Përgjigje: ”Në parim shkohet pas asaj se varri nuk ekziston. Për derisa kjo nuk është konfirmuar shkohet pas asaj se varri nuk ekziston. Po të kishte pasur një varr në të kjo do të kishte qenë i njohur.”

Shpërndaje: