Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Thyerja e eshtrave të akikës

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është e lejueshme të thyhen eshtrat e kafshes që therret për akika, pasi t’i shpërndahet mishi njerëzve?”

Përgjigje: “Ska asnjë të keqe në këtë. Kafsha që therret për akika është siçdo therrje tjetër e zakonshme. Nuk ka asnjë argument që nënkupton nëmosthyerjen e eshtrave te kafshes që therret për akika”

Shpërndaje: