Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

T’i kërkosh Allahut nëpërmjet gradës së profetit ﷺ

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (96), min: 45:17

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-12-2-1440.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e saktë t’i kërkohet Allahut diçka përmes gradës të profetit ?

Përgjigje: Nuk lejohet të kërkohet përmes gradës së të dërguarit . Veprimi është bidat dhe mjet drejt shirkut.

Shpërndaje: