Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Tregtia me celularët me kamera

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: http://alfawzan.ws/AlFawzan/sounds/00332-38.ra
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimame.com

Nuk lejohet tregtimi me pajisje të cilat bëjnë imazhe qofshin celularë apo diçka tjetër. Nuk lejohet tregtimi me kamera pavarësisht se a janë në celular apo në ndonjë gjë tjetër. Këto pajisje përbëhen nga sherri dhe mëkatet. Absolutisht nuk lejohet tregtimi me pajisjet që bëjnë imazhe.

Nuk i lejohet muslimanit që të ketë këta celularë që kontribuojnë në fotografi dhe mëkate. Ka celularë pa këtë sprovë dhe mëkat. Përfitoni prej tyre dhe shmangni celularët në të cilët ka të keqe.

Shpërndaje: