“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Tri bazat që çdo njeri duhet t’i dijë

Imam Muhammed bin Abdil-Vehab (v. 1206)

Burimi: “50 pyetje dhe përgjigje në çështje të besimit”

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cilat janë tre bazat që çdo njeri duhet t’i dijë?”

Përgjigje: “Ato tre baza janë që robi ta njohë Zotin e tij, fenë e tij dhe Profetin e tij, Muhamedin صلى الله عليه وسلم.”

Shpërndaje: