Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Tubimi i Kuranit në një vend

Imam Ibn-ul-‘Arabi 

Burimi: el-Ahkam 2/505

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Ebu Bekri e tuboi Kuranin në një vend, për shkak që ai të mos humbiste, ndërsa Uthmani shumëzoi atë në disa kopje për të bashkuar njerëzit rreth një leximi.

 

Shpërndaje: