Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Turizmi në vendet Islamike të karakterizuara nga mëkatet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (27)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20maji%20d%20-%2011%20-%201%20-%201436.mp3

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për turizmin në vendet Islamike të karakterizuara nga mëkatet e dukshme?

Përgjigje: Nuk lejohet turizmi në vendet që nuk janë fetare dhe përbëhen nga mëkatet e dukshme. Nuk është e lejuar që të bësh turizëm atje.

Shpërndaje: