Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Udhëtimet për në detin e vdekur

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (74), min: 1:01:42

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-25-01-1439H-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet të vizitohet deti i vdekur dhe vende të tjera ku njerëzit janë shkatërruar?

Përgjigje: Jo. Mos shko atje me dashje. Por nëse kalon andej për shkak të punës, kështu që edhe i dërguari ﷺ e bëri këtë kur e kaloi Thamudin rrugës për në Tebuk.

Shpërndaje: