Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Udhëtimin në vende kufri për hirë të turizmit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sharh Fet´h-il-Mexhid (13)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid-30-1-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është vendimi mbi udhëtimin për në një vend kufri vetëm për hir të turizmit?”

Përgjigje: ”Kjo është e ndaluar. Nuk është e lejuar për të udhëtuar për hir të turizmit. Ai rrezikon të bie në mosbesim, në devijim dhe në gjëra tjera. Nuk është e lejuar për të udhëtuar në vende kufri për hir të turizmit.”

Shpërndaje: