Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ujërat e zeza të rafinuara

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (91), 1:18:58 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-22-7-1439.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një kopsht ujitet me ujëra të zeza të rafinuara. A lejohet falja e namazit aty?

Përgjigje: Po. Ai është i pastër. Për shkak se ai është rafinuar dhe ka humbur aromën, ngjyrën dhe shijen e tij, prandaj është i pastër.

Shpërndaje: