Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Uji i cili del para lindjes

Shejkh Salih Abul-Aziz Al esh-Shejkh

Burimi: http://www.mufti.af.org.sa/sites/default/files/14321120_17.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi mbi ujin që del nga mitra e gruas para lindjes, a ndikon ky ujë në namazin e saj?

Përgjigje: Jo, kjo nuk ndikon në namazin1 asgjë.


Kjo do të thotë se asaj i lejohet të agjërojë gjithashtu.

Shpërndaje: