Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Uji i cili i nënshtrohet një procesi kimik

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Esh-Sherh el-Mukhtasar ala Bulugh-il-Maram (1/24-25)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Nëse uji i papastër i nënshtrohet një procesi kimik në mënyrë që papastërtitë të zhduken, uji rimerr pastërtinë e tij pas së cilës mund të përdoret për kultivim dhe çdo gjë tjetër.

Shpërndaje: