Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Urrejtja ndaj pasuesve të bidateve dhe kufarëve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (1)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ftm–14340423.mp3

Përkthe: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A aplikohet urrejtja dhe dashuria vetëm mbi kufarët, apo edhe mbi bidatçitë?

Përgjigje: Edhe mbi bidatçitë edhe mbi kufarët. Nuk ka asnjë dyshim për këtë.

Shpërndaje: