“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ushqimi i cili përgatitet për datëlindje – Albani

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur (565)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është e lejueshme për të ngrënë ushqim i cili përgatitet për ditëlindje?”

Përgjigje: “Jo.”

Pyetësi: “Edhe nëse është kjo bëhet pas festimit të ditëlindjes?”

Përgjigje: “Jo, kjo nuk është e lejuar.”

Shpërndaje: