Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vajza detyrohet të marrë parat e nënës, pa dijeninë e saj

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Nëna ime merr ndihma sociale. Në një rast, unë u detyrova t’ia marrëasaj 100 kruna (10 euro) me qëllim që t’ia kthej më vonë, gjë të cilën e bëra pa dijeninë e saj. A jam e obliguar me diçka tani?”
 
Përgjigj: “Për sa kohë që ju ia keni kthyer paratë, shpresojmë që ju nuk jeni e ngarkuar me diçka. Megjithatë do të ishte e rrugës, që së pari të kërkosh lejen.”

Shpërndaje: