Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vajza e vëllait mëkohet nga gruaja e tij pesë herë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (94), min: 1:50:46 

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/%D8%A5%D8%BA%D8%A7%D8%AB%D8%A9%20%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87%D9%81%D8%A7%D9%86-27-01-1440%D9%87%D9%80.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetja: Vajza e vëllait tim është mëkuar pesë herë nga gruaja ime. A është ajo tani e ndaluar për bijtë e mi (që të martohet me ta)?

Përgjigje: Po. Nëse ajo është ushqyer me gji pesë herë dhe pi qumësht gjiri çdo herë, ajo merr ndalimin e gjykimit të mëkimit.

Shpërndaje: