“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ndërprerja e tavafit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (65), min: 1.03.00
Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighatsah%2026-03-1438H.mp3%200101.mp3
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet ndërprerja e tavafit pas dy xhirove për të rifilluar atë pastaj?

Përgjigje: Kjo është e padëmshme në qoftë se ai ruan gjendjen e tij të pastër. Por në qoftë se abdesi i tij i prishet, xhirot e tij të para anulohen.

Shpërndaje: