Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vendet myslimane janë më të mirat

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah el-Ahadith es-Sahihah 6/849

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Sa do të devijuar të jenë pushtetarët myslimanë dhe sa do të mangët që të jenë në lidhje me zbatimin e vendimeve të Islamit, megjithatë vendet myslimane janë më të mira në fe, karakter dhe metodologji se sa vendet e mosbesimtarëve.”

 

Shpërndaje: