Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vendosja e Kuranit pranë kokës kur bijmë në gjumë

Alameh Abdul-Aziz bin Abdil-lah Alush-Shejkh

Burimi: http://www.mufti.af.org.sa/node/3214

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejuar për të vënë Kuranin pranë kokës kur të bimë në gjumë?

Përgjigje: Kjo nuk ka bazë. Vendose Kuranin në zemrën tuaj. Duaje atë dhe lexoje atë. Për të vënë atë tek koka konsiderohet të jetë hajmali.

Shpërndaje: