Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vendosja e qerpikëve fallco për gratë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/eg–14041434.mp3

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar Allahu iu dhëntë mirësi! Një grua po pyet, a lejohet vendosja e qerpikëve fallco?

Përgjigje: Kjo gjë nuk lejohet. Kjo është nxjerrje në pah e diçkaje që nuk të është dhënë. E lusim Allahun që të na ruaj. Kjo nuk është e lejuar.

Allahu i ka krijuar asaj qerpikë, a nuk i mjaftojnë asaj ?! Mjaftohet me qërpikët që Allahu i ka krijuar asaj dhe ato janë më të bukura dhe më të mira. Po!

Shpërndaje: