Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Veprat janë sipas qëllimit

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (171)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Nëse një burrë është i pakënaqur me gruan e tij dhe shkon në një shtëpi publike dhe pas marrëdhënies seksuale ai e kupton se ajo me të cilën ai kishte marrëdhënie është gruaja e tij, të dy janë mëkatarë sepse qëllimi i tyre ishte i ndaluar.

Shpërndaje: