Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Veshja e pantallonave në prani të mahremëve

“Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva”, (18/101-102)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është e lejuar që një grua të vesh pantallona në prani të mahremëve të saj?”
 
Përgjigje: “Nuk është e lejueshme për të që të vesh pantallona pasiqë kjo do të thotë se gratë i mitojnë burrat.”

Shpërndaje: