“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Veshja e pantallonave të gjëra në shtëpi

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i 

Burimi: Kum´ul  Mu´anid 560

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë është gjykimi që një grua të vesh pantallona të gjera në shtëpi dhe vetme?”
 
Përgjigje: “Nuk di ndonjë të keqe në këtë. Në qoftë se asnjë i huajë nuk e sheh atë, nuk ka problem insha Allah.”

Shpërndaje: