Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Veshja e pantollonave të gjera në shtëpi

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)

Burimi: Kam-ul-Mu’anid, fq. 560

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që gruaja të vesh pantallona shumë të gjera, kur ajo është në shtëpi?

Përgjigje: Unë nuk di që kjo të jetë ndonjë problem. Nëse askush i huaj (që nuk është mahrem i saj) nuk e sheh atë, ska të keqe në këtë nëse do Allahu.

Shpërndaje: