“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Veshja e pelenave (pamersave) nën ihram

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (3)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/muq–14331123.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet muhrimit që të bartë pelena (pambersa) për shkak të sëmundjes?

Përgjigje: Po, me kusht që ato të mos jenë të qepura. Veshi ato si pelenat e zakonshme. Ato nuk duhet të jenë qepura.

Shpërndaje: