“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Veshja e rrobave me kryq

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´hul Mexhid (34)

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathulmajid-17-11-1436-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejueshme veshja e rrobave me kryq?”

Përgjigjja: ”Jo. Nuk lejohet veshja e rrobave me kryq apo me imazhe. Nuk lejohet veshja e rrobave me imazhe, e as veshja e rrobave me kryqe. Kryqi është më i keq (se imazhet). A do të bartë ai simbolet e kufarëve në rrobat e tij? Kjo nuk lejohet.”

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram