Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Veshja e rrobave të bukura

Shejkhul Islam Ibnu Tejmijeh (v. 728)
Burimi: Mexhmu-ul-Fetaua (22/139)
Përktheu: Besim Gjelaj

“Kush i vesh rrobat e mira me qëllim për ta shfaqur mirësinë e Allahut dhe kjo e ndihmon në nënshtrim ndaj Allahut të Lartësuar, do të shpërblehet (për këtë).”

Shpërndaje: