Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Veshja me rroba të shkurta në prani të fëmijëve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Fatava Khassah bil Marrah al-Muslimah (63)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Unë kam katër fëmijë dhe unë vishen me rroba të shkurta para tyre. Çfarë është gjykimi për këtë?”

Përgjigje: “Nuk është e lejueshme për gruan që të vesh rroba të shkurta në prani të fëmijëve të saj dhe mahremëve të saj. Ajo nuk duhet të tregojë asgjë para tyre përveç asaj që është e zakonshme të tregohet dhe e cila nuk përbën ndonjë sprovë. Ajo duhet të veshet shkurt vetëm para burrit të saj.”

Shpërndaje: