Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vesveset e shumta humbin shpërblimin e namazit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Allahu të dhëntë sukses! Vesveset e shumta gjatë namazit, a e anulojnë namazin?

Përgjigje: Jo, nuk e anulojnë namazin, por e humbin shpërblimin, e humbin shpërblimin e namazit. Nuk të shkruhet shpërblim më shumë sesa je prezent me zemër (në namaz).

Shpërndaje: