Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vizita e fqinjëve pa lejen e burrit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Umdat-il-Fikh (30)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një gruas që të vizitojë fqinjët e saj më të afërt pa lejen e burrit?

Përgjigje: Jo. Asaj nuk i lejohet të dalë pa lejen e burrit të saj. E drejta e burrit vjen para të drejtave të të afërmve dhe fqinjëve.

Shpërndaje: