Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vizita e një babai që e rrahë vajzën dhe e kërcënon se do ta mbys

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Maxhid (31)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathyl%20majd%20-%2026%20-%2010%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Babai im më flet në mënyrë të vrazhdë, më rrahë dhe më kërcënon se do të më mbys, prandaj burri im më ndalon që ta vizitojë atë, për të më mbrojtur mua prej tij. A duhet t’i bindem burrit dhe të shkëputi lidhjet me të, apo duhet të vazhdojë të kem kontakte me të?”

Përgjigje: ”Nëse kjo është me të vërtetë si kurse thua, dhe se ai të bezids dhe të ekspozon ndaj rrezikut, të lejohet që të mos shkosh tek ai.”

Shpërndaje: