Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vizita e të afërmëve kufarë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (45)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majd%20-%2030%20-%204%20-%201437-%2002.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kam të afërm kufarë. A më lejohet ti vizitojë ata në qoftë se unë nuk kam ndërmend ti thërras ata në Islam?

Përgjigje: Nëse kjo nuk bëhet nga dashuria, por nga marrëdhëniet familjare, kështu që është në rregull. Megjithatë, feja dhe dogma e tyre duhet urryer.

Shpërndaje: