Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vizita e varrit të një personi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://putselefa.com/da-li-je-mrtvome-od-koristi-da-bude-posjecen/

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e vërtet se të vdekurit i bën dobi vizita e varrit të tij?”

Përgjigje: ”Po, ai nderohet me viziten e tij, dhe ndjehet i lumtur për shkak të vizitës. Prej dobive gjithashtu është bërja lutje për të dhe dhënia selam atij.”

Shpërndaje: