“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Vizita e xhaxhait të çmendur

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika el-Bab el-Maftuh nr. 126

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është kusht që ta vizitojë xhaxhanë nëse ai është i çmendur?”

Përgjgije: “Po. Nuk është kusht që ai të kuptojë, për ta vizituar ti atë.”

Shpërndaje: