Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vlera e lutjes për prindërit

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Ahadith es-Sahihah (4/129)

Përktheu: Besim Gjelaj

www.perlatmuslimane.com

Profeti ﷺ ka thënë:

“Me të vërtetë njeriut i ngritën shkallët në Xhenet dhe ai thotë:

Nga me erdhi ky shpërblim?!

I thuhet: Për shkak të lutjeve (kërkim faljes) të djalit tënd për ty.”

Shpërndaje: