Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Vonimi i akikës pa arsye

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (208)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Pasi të kenë kaluar tri javë ndërsa babai nuk ka bërë akikën për fëmijun e tij pa arsye, vepra i shkonë huq.”

Shpërndaje: