Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Votimi në vendet joislame për të mirën e muslimanëve

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: http://www.sahab.net/forums/?showtopic=126750

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Një pyetës nga Holanda pyet nëse është e lejuar të votohet në vendet jomuslimane nëse kjo i sjell të mira muslimanëve?”

Përgjigje: ”Unë nuk besojë këtë. Unë nuk mund të jep ndonjë vendim mbi këtë.”

Shpërndaje: