Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Xhematlinjtë nuk duhet të shikojnë debate fetare

Imam Salih bin Fezan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/eg–14041434.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A këshillohet që xhematlinjtë të shikojnë debatet fetare në televizion?

Përgjigje: UAllahi! Nuk këshillohet shikimi i tyre. Pasi që Allahu të ka kursyer ty dhe ti nuk i di këto çështje, ti duhet t’u shmangësh atyre. Shmangu nga ato.

Shpërndaje: