Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Xherh dhe Ta’dili së pari apo dituria në bazamentet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Data e fetvas: 5/6-1433 ose 26/4-2012

Përgatiti: www.perlatmuslimane

Pyetje: “A ekziston Xherhi dhe Ta’dili (Shkenca mbi Refuzimin dhe Lëvdatën) në kohët e sotme?”

Përgjigje: “Vëllezër! Çfarë po pyesni në lidhje me Xherh dhe Ta’dilin? Kërkoni dituri! Kërkoni diturinë dhe bazamentet, ju nuk i dini as bazamentet. Nxëni vetët tuaja me studime hap pas hapi.”

Shpërndaje: