Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Xhilbabi duhet të bartet mbi Khimar

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Ghajatul-Maram 223

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Shumica e grave sot nuk e bartin Xhilbabin mbi Khimarin e tyre, por mjaftohen vetëm me Khimar. Disa prej këtyre grave thërrasin në Islam dhe disa madje janë gra të burrave që thërrasin në Islam – dhe ky është një gabim i përhapur.”

Shpërndaje: