Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Xhilbabi me ngjyrë të vagëlluar

Alameh Ahmed Jahja en-Nexhmi 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A lejohet të dal jashtë me Xhilbab me ngjyra të vagëlluar që si p.sh. ngjyrë vjollce?”

Përgjigje: “Është e lejuar që të dalësh jashtë shtëpisë me xhilbab i cili nuk ka ngjyrë tërheqëse. Por, gjithsesi duhet shmangur ngjyrave tërheqëse.”

Shpërndaje: