“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Zgjatja e tekbirit duke u ngritur nga sexhdja e fundit në rekatin e fundit

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (229)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Zgjatja e tekbirit kur ngritesh nga sexhdja e fundit në rekatin e fundit i përket bidateve të Shafive.”

 

Shpërndaje: