Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

121.Lutja e tretë para selamit në namaz

Imam Muhamed Nasirudin El-Albani (v. 1420)

Sifatu Salat-in-Nebi, fq. 160

Përktheu: Valdet Gashi

 www.perlatmuslimane.com

3 –

اللَّهُمَّ حَاسِبْني حِسَاباً يَسِيراً

O Allah! Më gjyko me një gjykim të lehtë.” 1


1 Ahmedi dhe Hakimi i cili e vërtetoi atë dhe Dhehebi është pajtuar.

Shpërndaje: