Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

17.Hyrja në Mekë dhe në zonën e saj të shenjtë ndalohet me daljen nga feja

Imam Muhamed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Hukm Tarik-is-Salah
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

3 – Hyrja në Mekë dhe në zonën e saj të shenjtë ndalohet

Allahu -te ala- ka thënë:

“O ju që besuat, vërtet idhujtarët janë të ndyrë, andaj pas këtij viti të mos i afrohen më xhamisë së shenjtë.” 9:28

Shpërndaje: