Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

85.Et-Turabi – Selefi apo bidatçi? Gjyko vet!

Alameh Zejd bin Muhammed el-Medkhali (v. 1435)

Burimi: El-Irhab, fq. 118

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

8 – Hasan et-Turabi ka thënë:

“Dua të them se brenda kornizës së një shteti dhe një kushtetute, i lejohet muslimanit ashtu si edhe të atij të fesë së nasarave që të ndërrojë fenë e tij.”

Ai gjithashtu ka thënë në mënyrë eksplicite se një gruaje muslimane i lejohet të martohet me një burrë kafir.

Shpërndaje: